Mmutluanneee Kızlar yarın sprıal taktırcam korkuyorum açıkcası ve doğum yaptm yapalı regl olmadm sizce yarn takıldıktan sonra olurmuyum yada nasıl oldu tecrübeleriniz anlatır mısınız?
masal_ece Mmutluanneee Bende taktım regl olmadan ama kan vermek zorundasın ne olur ne olmaz takalı iki ay oldu halada olmadım
happygirl8_ Mmutluanneee ilk gün kan veriyorsun ertesi gün takıyorlar.Takılırken acı oluyo ben çok zorlanmıştım ama toparlanıyorsun hemen korkma.Adette her ay düzenli olunuyo ama 10 güne yakın sürüyo
svdakdmr Regl olmadan 5 aylıkken bebeğim takmıştım taktıktan sonraki ay düzenli regl olmaya başladım zor bi işlem değil korkmayın
Mmutluanneee svdakdmr korkuyorum açıkcası iöyle söyleyim ilk gğn takılınca sancılanma ağrı falan oluyormu
Mmutluanneee happygirl8_ geçen hafta kan verdim zaten benm adettim de 8 falan sürüryordu o sorun değil siz ne zamandır kullanıyorsunuz
svdakdmr Mmutluanneee ilk bi saat yeni regl oluyormus gibi hafif sızı sonrası yok bende lekelenme olmuştu ama çok hafif oda normal zaten. Sonrası regl olmaya başladım ama hafif yoğun oluyor bilginiz olsun