seyda_emir_humeyra Hanımlar bebeğim 3 alık oldu verem aşısını 15 gün önce yaptırmıştım ama hâlâ ne iz var ne yara oldu acaba aşı tutmadı mı ? Bir daha mı yapılacak ?
sonnenblume seyda_emir_humeyra benim oğlumda da yoktu iz hatta ben nasıl bir şey olacağını bilmediğim için oh ne güzel iz yok diyordum. Ebemiz sakın siz dokunmayın kabuk tutar kabuğu atar kanar sıkmayın asla demişti. Niye böyle söyledi acaba diyordum. Aradan biraz zaman geçince oluşmaya başladı gerçekten de kendisi şişti kanadı kabuk tuttu. Hiç dokunmadım. Şimdi kızarıklık var orda hala. Yara gibi değil de kabuğu kalkmış iyileşmeye başlamış yara gibi. Şuan 7 aylık
[silindi] seyda_emir_humeyra ocakta aşı yapıldı mayıs haziran aylarında büyükçe sivilce gibi yara oldu zamanla söndü. Şu an 13 aylık pembe bir iz var
seyda_emir_humeyra mamabear_ Aşıyı nasıl yaptıklarını tam göremedim o yüzünden emin olamamıştım tanımadığım iki hemşire yaptı güvenemedim doğru mu yaptılar diye
[silindi] seyda_emir_humeyra bir sonraki aşınızda hemşirenize ya da doktorunuza sorun aklınız karışmasın. Her çocukta farklı seyredebilir. Bana bir yaşına kadar iz oluşacak demişlerdi yine erken bile oluştu sayılır yani
bad28 seyda_emir_humeyra yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra kabuk baglamaya baslamıştı hatta kabuk düşüyor tekrar kabuklanıyordı bir kaç kez böyle devam etti sonra iz kaldı. Ama ilk zamanda bir şey olmuyor normal merak etmeyin
Bebegimm1 seyda_emir_humeyra aradan 4 veya 8 hafta geçtikten sonra içi iltihap olucak kabuk bağlar zamanla kırmızı nokta olur sonraya doğru bizdeki gibi iz kalır endişe etmeyin daha zamanı var siz müdahale etmeyin o kendi kendine iz bırakıcak
gzdeaybars 1 ay önce verem aşısı olduk, dün banyo yaptırırken farkettim sivilce gibi kırmızıydı. Hemşire aşıyı yapmadan önce çoğunlukla oluyor ama bu durumları yaşamayanda var demişti.
2124 seyda_emir_humeyra Bazen 1 2 ayı buluyomuş iz cıkması korkmayın benım kızmda da 1 ay sonra cıkmştı iltıhsp oldu kendın kendıne patladı söndü siz hiç dokunmayın kendı jendıne ıyıleşıyo
seyda_emir_humeyra Herkese çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için… Kızım bayağı ateşlendi verem aşısından sonra o yüzden korktum tekrar yapılacak diye .