Nihan9393 Merhabalar arkadaslar aranızda selectra kullanan varmı varsa sizlere ne zaman etki etmeye başladı bugun11. Gündeyim lohusa depresyonuna girdim beynimdeki sesler düşünceler susmuyor. Bana yardımcı olurmusunuz.
brfnbt Nihan9393 normalde vücudun alışma süres iki hafta ama belki dozu yetmiyordur iyi hissetmiyorsanız doktorunuza danışın
aradaderede Nihan9393 4 ile 6 hafta arası demişti doktor. Yüksek kaygım vardı bu dediğine bile kaygılanmıştım etkisini gosterir 1 haftaya amannn boşver demeye başlayacaksınız şuan öyleyim mutluyum😂
Esrakdr Nihan9393 ben kullanıyorum çok iyi geldi bı hafta yarım attım sonra tüm 50 mg uyku halsizlik vs hı bişey yaşamadım sadece 3 gün basım ağrıdı şimdi çok şükür iyiyim . 15 gün oldu başlayalı
Nihan9393 talhamamy geçen hafta stres ve kaygıdan 2 gün uyuyamdım fakat suan uyuyorum ama gece erken uykum gelmeye başladı sabah uyandığımdada ciddi iç sıkıntısı kaygıyla uyanıyorum
26cek Nihan9393 maximum 3 hafta geçmiyorsa doz arttırın bende kullanıyorum o sabah iç sıkıntıları çok zor
Nihan9393 aradaderede bende öyleyim suan gün içinde öyle bi panik atak geliyor ki hiç bişeye odaklanamıyorum 36 gün oldu doğum yapalı ilk başlarda bastırmısım duygularımı artık bastıramıyorum sarpa sarmaya başladı sanki daha kötü oldum
Esrakdr aradaderede aynı ben bende çok mutluyum öfkem gitti ağlamalar sinirlenmeler yok oldu yerine olursa olur modu geldi…
aradaderede Nihan9393 işe yaramıyor mu hissi olmustu sabırlı olun. Hatta ilk kullanırken vucut alışana kadar kaygınız artadabilir geçecek. Ben emzirirken kullanıldığını bilmıyordum keşke lohusayken başladaydım. Şuan emziriyorum 15 aylık ve 50 mg içiyorum cok mutluyum
Nihan9393 aradaderede evet çok daha kötü oluyorum sanki beynim uyuşuyor sanki diyorum gecmicek mi okada içiyorum 11 gündür inşllah bnsda iyi gelir.