Asyaaihsnser Hanımlar hayırlı akşamlar 🥺 kızım 35 günlük gece iki saatte bir emziriyorum bazen uyuyup kalıyorum :( bu iki saatte bir emzirme ne zaman biter 40 I çıkınca alarm kurmasam kendi acıkıp uyanmasını beklesem olur mu
Doruk2019_annesi Asyaaihsnser 40’ı çıktıktan sonra uyanmasını bekledim ben acıkınca uyanıyordu oğlum.Hatta bir gün 4saat uyumuştu ama ihtiyacı var ki uyuyor
Zeynepomer96 Asyaaihsnser 1 aydan sonra hiç uyandırmadım doktorum o acıkınca uyanır uykusunu bölme dedi sarılık riski ortadan kalkıyor zaten bence hiç uyandırma
Asyaaihsnser Zeynepomer96 yaa kardeş zorla uyandırınca çocuk ağlıyor tekrar uyumuyor zorla kalktığı için emmiyorda bir ton eziyet bende artık iki saatte bir alarm kurmayı keseyim kendi kalksın diyorum hafif sarılığı var ama :(
Asyaaihsnser otose_san bende öyle yapsam sarılığımız var biraz ama zorla uyandırınca emmiyor ağlıyor bu sefer tekrar uykuya dalmıyor daha bir eziyet yani :(
Durdaneceylin Ben hiç uyandırmadım kendi zaten uyanıyordu 40 falan bilmem hep kendi kendine 2 saate bir uyandı
Asyaaihsnser Durdaneceylin ya bende alarm kur kalk saf gibi geziyorum ortalıkta bi de zorla uyandırınca kalkmıyor kalksa ağlıyor tekrar uykuya dalamıyor :(
kubraF Asyaaihsnser ben bu uyandırma işini sadece 2 gece yaptım daha da yapmadım bi sıkıntı da yaşamadım şükür. 🤷🏻♀️ Sonra ikidebir kalkmaya alışıyolar uyumuyolar gece
Asyaaihsnser kubraF aynen öyle kardeş zorla uyandırınca zaten emmiyor bu sefer ağla babam ağla tekrar uykuya dalmıyor :(
Durdaneceylin Asyaaihsnser valla cnm ben hiç alarm falan kurmadım zaten diken üstünde uyuyordum ama kendi kendine uyanırdı iki saate bir emzirirdim eğer ben yatmadan kalkmadıysa saatide geçtiyse alır emzirirdim
otose_san Asyaaihsnser sarıldığı varsa saat ile beslemeye devam etmeniz lazım, uyku öğünü şeklinde ilerlemeniz sanırım şimdilik en doğrusu. sarılığı geçtikten sonra kendi kendine uyanmasını bekleyebilirsiniz
Asyaaihsnser Masal51 ya bizim sarılık sorunumuz varda ondan tereddütte kaldım ama açıkınca kendi mızıldanıyor Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah