bebegimdunyam Kızlar Dulcosoft alıcam ama 3800 diyor fiyatına neden böyle ?? Hiçbir yerde yok çocuğum çok kötü çok perişan oldum 😔
bilgegk0309 bebegimdunyam Merhaba bizde dulcosoft kullanıyorduk fakat üretimini durdurmuş firma doktora gidip ilaç değişikliği yaptık miralax diye bir toz verdi onu kullanıyoruz şuan doktorunuzla görüşün ilaç değişikliği yapın piyasa da son kalan dulcosofları çok pahalı satıyorlar
bebegimdunyam bilgegk0309 şuan 4. Günü ve çok kabız yani aklımı yitiricem bizede miralax verdi ama maalesef işe yaramadı
bilgegk0309 bebegimdunyam Bir gün bir tam poşet veriyorum diğer gün vermiyorum o şekilde yapabiliyor doktorumuz o şekilde söyledi yarım paket hergün olarak başlamıştık işe yaramadı
linosko1 bebegimdunyam zaman zaman üşengeç olabilirim keyfime bağlı bazen insan kolunu bile kaldırmak istemeyebilir fakat Bi şeyleri yapmaya vakit varken gereksiz harcamalara da girmem
surprizbebe bebegimdunyam bunları alacağınıza Hindistan cevizi yağı alın organik verin her gün çocuğunuza. Kabızlığa birebir. Denediniz mi?
busrakizinbebesi Şuanda piyasada yok üretimi durmuş o yüzden pahalı birkaç aya yeniden üretiliyor düşer eczanelerde yok şuanda bitmis
surprizbebe wolfmom olur ek gıda ile başlanıyor 6. Ayda. Doğal bir yağ sonuçta. Organik yenilebilir kaliteli bişey alın. Wefood alıyorum ben. Çay kaşığının yarısı kadar yalatın her sabah kahvaltı öncesi. Hem bağırsak duvarını sıkılaştırıyormuş hem kabızlığa engel oluyor.
mutlu27 Valla kabizliga iyi gelen bir ot var baharatcikarda bulabilrsen cok iyi suan gazi icin kullaniyorum cocuklugumdan beri atesimiz yukselse annem onu kaynatip icirip elimizi yuzumuze surerdi atesi keserdi heemn peryavşan otu diye geciyor