happygirl8_ Kızlar bebeğim 1 yaşında ve çok öksürüyor.Hattta geceleri öksürmekten uyuyamıyo sizce ne yapmam lazım ???
Usnac1995 happygirl8_ yastık yorganına dikkat ettiniz mi yün ya da kaz tuyu vs benim oğluma öksürük yapıyor geniz akıntısı olduğu dönemlerde
Yenibirannecik happygirl8_ aynıyız 2 haftadır dönüşümlü geçiriyoruz resmen doğal asla geçmedi herşey denedim doktor antibiyotik verdi o biraz hafifletti ama eczaneden bitkisel öksürük şurubu aldım o iyi geldi
anonimmomp_ Benim oğlumda grip çok öksürüyor tereyağı eritip pekmez katıp verdi annem çok iyi geliyo üzüm pekmezi
irem066 anonimmomp_ nasıl yaptı tam anlatırmısınız benımde oğlum hasta hatta bende çok hastayım öksürdüğünüz kesılmıyor
anonimmomp_ irem066 biraz tatlı kaşığı kadar tereyağı eritip çay kaşığıyla da üzüm pekmezi katıp veriyorum
SinemB happygirl8_ happygirl8_ 10 ylık aynı şekilde mahvolduk öksürük şurubu başlarız geçmezse demişti fok prospn bende aldım biraz önce
gde3845 happygirl8_ happygirl8_ yün yada pamuktan İnce bebeğinin göğsüne göre bir çarşafa veya bez parçasına Uygun dik onu sonra Ak günlük sakızı al tavaya koy onun dumanı üstüne gelecek şekilde yansın kokusu çeksin o diktiğin yastık mi diyim artık bilemedim ılık ılık bebeğinin göğsüne koy sonra bana dua et