nurzeyd06 Kızlar bebeğim 6 aylık sanırım dişi çıkıyor mememi de diş kaşıyıcı olarak kullanıyo emzirirken sakız gibi çiğniyo dayanamıyorum artık canım çok yanıyo dişi çıkınca napacam bilmiyorum var mı bunun çözümü
dor_25 nurzeyd06 benimkide 6 ay 20 günlük. Aynı şekilde ısırıp çekiştiriyor canım yanıyor. Valla nasıl düzelir bilemiyorum bende burada bekleyeyim
barismom nurzeyd06 5 ay 18 günlük bastırıyor mı bacım iyice ucuna çekiyor ağzını sündürüyor öldürüyor beni bende oyun yapıyor sanıyorum, 😮💨
Semaelisa27 nurzeyd06 9. Aydan bildiriyorum 7 aylıkken çıkardı iki dişini şimdi üst dişler biri çıktı diğeri patlamak üzere resmen koparmak üzere memeyi. Artık kanatiyordu sürekli iki dişinin arasında cigniyordu silikon uç aldım onunla emzirmeye devam ediyorum çünkü dayanacak gücüm kalmamıştı deneyebilirsiniz silikon ucu
dor_25 Semaelisa27 ben normalde silikon uç kullanıyorum zaten ama silikon uçla daha çok hissediyorum ısırdığını daha çok acıyor. Bende ucu çıkardım silikon uç kadar net kavrayamıyor şimdilik
barismom nurzeyd06 galiba ya bakıyorum dişte değil tamam diş yerleri iyice belli olmış ama o patlama anındaki görüntü yok daha kaşıyıp duruyor