Bade38 uzun02 Bende halı koltuk makinesi var İhlasin üç yıldır kullanıyorum çok memnunum buharlama tecrübe etmedim bilmiyorum
dor_25 uzun02 bende halı koltuk var oğlumdan kaynaklı çok pislendiği için aldım. Senin en çok hangisine ihtiyacın var. Çünkü ikisininde işlevi farklı. Buharlı olanla halı koltuk temizleyemiyorsun diğeriyle cam, banyo, dolap temizlenemiyor.
somurtkansirin uzun02 bende buhar makinesi var olmasada olur. İlk zamanlar hevesle kullandım şuan emekli gibi bir şey 😕
uzun02 dor_25 beni Bade38 annem almıştı buhar temizleme makinesi diyorki övüldüğü kadar temiz yapmıyor
somurtkansirin talhamamy kocacığıma aldırana kadar akla karayı seçtim( doğum zamanım yaklaşmıştı masraflar malum) 😂😂 arada laf işitmemek için çıkıyor ortaya o kadar.
talhamamy uzun02 kesinlikle halı yıkama o kadar güzel ki kayınvalidem de var alıp kullanıyorum lazım olunca
Solocann uzun02 ikisi aynı şey değil ki ayrı ayrı çok güzeller işe yararlar buhar makinası harika bişey özellikle suyunuz kireçliyse banyo fayansları duşa kabini mis gibi yapıyor ocağı dolapları pimabenleri camları söylemiyorum bile 1 yıldan fazladır kullanıyorum ama bence halı yıkama da çok iyi bende onu alıcam
dor_25 uzun02 markasına göre değişir çiçeğim annemdekide buhar makinesi onuda kullandım basit bir şey olduğu için hiç etkili değil. Bendeki halı koltuk makinesi karcher. Koltuğum rezaletti bir kere temizlemem bile yetti yeni gibi oldu
dor_25 uzun02 o zaman sen halı koltuk olanı alacaksın inan daha zahmetsiz 5 10 dakikalık bir işlem. İşini aşırı kolaylaştırır
aynrkrbs33 uzun02 bende buhar makinesi var taşınalı 5 ay oldu yeni evde daha kolisini açmadan direkt kaldırdım bir hevesle almışım