KLORAK Ne zaman duzeliyor? 2 aylik oldu hala curry soslu kakasi.leke cikmiyor da bazen direkt cöpe atiyorum kiyafeti
nutellaa_ KLORAK bu nasıl bir benzetme ya midem kalktı başka anlatma tarzı bulamadın mı gerçekten herkes kullanmasın bu platformu
canbartuuu KLORAK anne sütü alan bebişlerde öyle oluyor ek gıdaya geçince az biraz değişiyor ama daha kötü kokuyor bırakın bu iyi 😂😂😂
KLORAK nutellaa_ bebek kakasindan bahsediyoruz, doktorlar bile taburcu ederken curry rengine dönmezse 10 gun icinde getir diyor. Herkes doktor da olmasin dimi. Cin mali miden yuzunden
filizkumsal KLORAK 60 dereceye direk atardm geçerdi tek atardım valla 😆 düzelir ek gıdaya geçnce anne sütü mama alan bebişler öyle
KLORAK filizkumsal peki kiyafetleri ayri yikaniyor ya genelde 40 derecede, o bi tane kakaliyi tek mi aticaz yoksa hepsini 60 da mi yikicaz
ayisit KLORAK evet bir kovanın içinde 1 yemek kaşığı çamaşır sodası ve sıcak su içine tüm lekeli kıyafetleri basın 1 gece kalsın sonra makinede yıkayın.
Gunesnil_23 KLORAK Çamaşır sodası Arap sabunu direk geçiriyor kaynar suya baş beklet sonra makinada durulamaya al
myangelson KLORAK ben 1 gece onceden çamaşır sodasina basiyordum sıcak suyla, bir de baby me sprey sikardim ertesi gün de yikardim camasirlariyla kakadan eser kalmazdı hiç
KLORAK Aklimideliricem valla 3 soktor vizit gezdi hastanede yatarken 3 ü de ayni uyariyi yapti 🫠 yoksa benim de aklima gelmezdi ben kurkuma rengine daha cok benzeziyorum etkisi de ayni asla cikmiyor 🫠