Selam kızlar nasılsınız iyisiniz hepiniz insaAllah yeni yılınız şimdiden hayırlı sağlıklı mutlu bir yıl getirsin sizlere.
Konuya gelelim kızlar küçük kızım 7 buçuk yaşında ilk hafta önce çarşamba günü başladı yüzünde kızarıklıklar önemsemedim dogrusu çünkü bazen oluyor yüzünde sivilce VS ertesi günde devam etti vücuduna yayıldı felan aksilik burda da perşembe cuma tatildi doktor yok acile gitsen saatler sürüyor en son cuma durmadık akşam acile gittik yani acil bakmıyor aslında nasıl anlatsam acile doktor koymuşlar ayriyeten böyle basit hastalıklara bakıyor griptir VS oraya götürdü eşim doktor da tanıdığımız doktor çıktı şansa surup verdi akşam 7d gittiler 10 buçuğa doğru geldiler eşimle kızım şurubu verdim direk sonrasında acayip şişti kızımın her yeri yüzü felan acılı aradık geri buraya gelin dediler gittik 11de tabi şişme kızarıklık geçti doktor acil bisey yok viral enfeksiyon olabilir dedi alerji düşünüyorduk çünkü biz şuruba devam edin dilde şişme nefes darlığı olursa hemen gelin dedi neyse o günden beri çoğunlukla kızım akşamları kaşınıp şişiyor vücudu bugünde başka doktora gittik oda geçer 1 hafatay demiş çarşamba 1 hafta olacak kan yazmış birde yarın kan aldirzcagiz kusura bakmayın kızlar uzun oldu kaç gecedir bununla uğraşıyorum yoruldum vallahi dün gece 4de yattım kizin basini bekliyorum her gece çoğalır nefes alımı zorlanır diye çünkü tehlikeli de bisey çok oldugu zaman
Sizin başınıza geldi mi napmam lazım soğuk kompres uyguluyoruz kaşıntı tutunca şurubu vermeye korkuyorum gene şişer her yeri diye 🥺🥺😩😩🥱🥱