ebrusalihhh 27 aylık kızım oyuna dikkat süresi yok dencek kadar kreşe versem biraz gelişir mi acaba iki dk kendi oynamaz hep birini ister yanında biz olduğumuzdada oyuna odaklanma süresi max 5
uykuseveruykusuzanne ebrusalihhh faydası olabilir ama dikkat süresi kısaysa oradaki etkinliklerde de en başlarda odaklanma sorunu yaşayabilir. dikkat süresinin azlığı ekran kaynaklı mı yoksa etrafta çok fazla oyuncak var ondan ona geçerek mi oynuyor
handan36 ebrusalihhh ebrusalihhh kreş tabiki güzel etkisi olacaktır.oyun oynarken çok oyuncak olmamasına dikkat edin Max 4 oyuncak olsun diğer oyuncuları kapalı kutuda kalmalı. Birde ekran veriyorsanız o çok çok etkiliyor. Ekran çocuklarda dikkat süresini azaltıyor. Çünkü ekran ile gerçek hayat arasında süre farklıdır bundan dolayı ayak uydurmaya sıkıntı yaşarlar. Oyun grupları var onlara arada katılabilirsiniz sosyalleşmesi açısından🙂
Minel-inannesi ebrusalihhh evet kreşin etkisi çok güzel. Kızımda öyleydi evde sürekli dip dibe takılıyoduk, şimdi kendi oyun oynuyor ben sofra kurar kaldırırken
Okyanusolmak ebrusalihhh kreşe 25 aylıkken gitti. Mecburdum kimsem yoktu. Hiç tavsiye etmem. Çocuğun yeri annesinin yanıdır. 4 yaş ideal bana göre. Dikkat süresi tabiki az olacak. 6 yaşında çocuğumun hala dikkat süresi kısa 😄
uykuseveruykusuzanne ebrusalihhh kreşin veya oyun grubunun faydası olabilir. Oyun grubu da düşünebilirsiniz bence
ebrusalihhh handan36 ekran yok oyuncaklarda dediğiniz hibi kutuda sadece dağıtıp bırakıyor açıkta olanları oyun grubu ayarladım oraya götüreceğim☺️
ebrusalihhh Okyanusolmak bence de benim yanım ayrılmak istemem çalışmıyorumda evdeyim ama kendi canım sıkılıyor arkadaş istiyorum diyor her zaman da çıkamıyoruz süreye gelecek olursak otursun 15 dk oynamasını bile beklemiyorum ama bir 3-5 dk olabilir yani😀
aslanimalp ebrusalihhh yarı zamanlı verebilirsiniz kreşe. Bende oğlumu haftada 3 gün sabah 8.30 - öğlen 12.30 arası vermeyi düşünüyorum kreşe. Seyreltilmiş program olarak geçiyor