Selmagkk Geçmiyor gün geçtikçe artıyor yanlardan saçlarım seyrekleşti resmen kel kalcam diye korkuyorum ne fayda eder ne kullandınız ne fayda etti yardımcı olun lütfen 🥺🥺
dog_2 Selmagkk Benim üçüncü ayda başlayıp altıncı ayda bitmişti doktora sorduğumda bölgesel açıklık olmadığı sürece bir şey yapmıyoruz demişti.Vitamin vs.takviye veriyorlar sanırım.
Busegr Selmagkk 1. Yıldan sonra toparlanmaya başlıyor şuan için ne yaparsanız yapın fayda etmez ama vitaminlerinizde eksik etmeyin siz yine
Selmagkk dog_2 bölgesel değilde seyrek seyrek açıklık var benim sağda ve solda açık olsam dışarıya bu şekilde çıkamazdın öyle söyleyebilirim😕😕
nurcanbb Selmagkk inan hatırlamıyorum ne desem yalan olur ama şu an bebegim 1 yaşına girdi öyle bi sıkıntı kalmadı herşey geciyo üzme kendini
dog_2 Selmagkk Vitamin takviyesi önemli yine de doktora danışın ama geçiyor ben de geçmez sanmıştım moralim bozulmuştu,avuç dolusu saç geliyordu ama birden kesildi şuan hiç dökülmüyor.İnşallah sizin de düzelir 🌸
Selmagkk Busegr özel olan vitaminlerdenmi kullanmak gerekiyor reçetesiz olanlardan hamilelikteki gibi
Busegr Selmagkk hayır hayır aile hekimliğine aç karna gidip bir tahlil verin eksik varsa yine hekimin yazdıklarını kullanırsınız emziriyorsanız yine belirtin ama tabi
momiss Selmagkk benimde 4. 5 . Ayda inanılmaz bir dökülme oldu elimi tutsam onlarca geliyordu 2 ay civarı sürdü hiçbir şey yapmadım geçti kendi kendine çok şükür