1anne1cocukk 1 paket bez puanı topladım ve sipariş oluşturdum fakat googledeki yorumlarda kargoyu yollamadıklarını soyluyorlar sizin tecrübeleriniz nedir
findiginannesi_ 1anne1cocukk Benim 2 siparişim var şuan yoldalar yarın veya perşembe günü teslim edilir muhtemelen
maviev35 Ben geçen ay sipariş verdim hemende geldi. Gelmezse müşteri hizmetleriyle görüşün çok ilgililer
1anne1cocukk maviev35 googlede şikayet var da çok şikayet vardı verilerimi csldılar 1.000 tl yükledim param içerde kaldı kullanamıyorum vs vs
1anne1cocukk findiginannesi_ bende iki tame sipiariş verdim ama gelicek mi bilmiyorum kargoya verildi pazartesi
minikcivciv89 Nasıl kullanılıyor o uygulama geçen hafta bende indirdim ama daha okumadım 😄😅 alışveriş fişi bilmem ne falan okudum Instagram’da ama anlamadım sadece indirdiğimle duruyor banada anlatirmisiniz
htcshntmr minikcivciv89 davet kodu ile giriş yapıyorsunuz hem size hem davet kodunu gönderen kişiye 500 puan gidiyor market fişlerini okutuyorsunuz inceleniyor ve 10-30-50 puan geliyor ya da nakit iadesi sonrasında bu puanlarla bez yüzey temizleyici bulaşık deterjanı tabi olması gerekenden daha fazla adetiyle (bulaşık deterjanı bingo örnek veriyorum 16 lutre yani 4 tam boy) satın alıyorsunuz
[silindi] Peki güvenilir mi ya herkes kullanıyor bu uygulamayı ben de kullanmak istiyorum korktuğumdan dolayı kullanamıyorum ilerde bişey falan olmasın. 😏
htcshntmr [silindi] bence güvenilir ayrıca TC kimlik no var diye güvenilir değil diyen arkadaşlar emin olun artık herkes herkesin TC numarasına kolay erişim saglayabiliyor hatta o yüzden e devlet mhrs gibi uygulamalara çift giriş sistemi geldi üzgünüm güvenlik açısından en zayıf ülkede yaşıyoruz
htcshntmr minikcivciv89 bu bi sorun değil eğer fiş yüklemeye başlarsanız yine puanlarınız birikecektir