Asafmrym İyi akşamlar bebeğim 7,5 aylık gözleri çok çapaklanmaya başladı yenı dogdugunda da olmuştu ama gecmıştı damlayla bu şekilde bu durumu yaşayan var mı neler yaptınız ?
Tanemduygu Asafmrym goz muaynesine gidin bazen mevsimsel oluyor benim kizim cok agir gecirmisti o aylarda ilacla 1 haftada duzeldi
wafflee_42 Asafmrym kendi sütünle temizle canım. İnanır mısın bende de vardı sütümden sürdüm ertesi sabah gecti
metay5 Asafmrym benim bebeğimin çok küçükken 1 ay kadar belki daha fazla sürmüştü anne sütüyle pamuğa damlatıyodum öyle siliyodum geçiyodu ama sonra yine oluyodu ama sütüm rahatlatıyordu doktora götürdüm damla vermişti ve iki göz arasına yani burnun en üst kısmına günde bir kez 20 defa masaj yapıyorsun parmak ucunla elleri yıkayıp o masaj sayesinde geçmişti
khrmankumsl Asafmrym benim kızımın gözü doğduğu günden beri çapak ve yaş 8 aylık olduk git gide şiddetleniyor doktor 1 yaşına kada damla verdi 15 gün kullanıp 1 hafta ara veriyorum ve sıık sık pamukla çağaı silip masaj yapıyorum malesef 1 yaşında zorunlu ameliyat 3 doktor gezdim 3üde aynısını söyledi 1 yaşında ameliyat olması gerekiyor diye göz yaşı kanalı tıkalıymış
Asafmrym Tanemduygu sagolun evet bizde oyle oldu gecmişti ilk aylarında şımdı daha yogun sekılde başladı masajla denediniz mi hiç
Tanemduygu Asafmrym yok masaj yapmamistik tikaniklik yoktu ant krem kullandik cnku kizim 2 gun boyunca gozlerini hic acamadi
Asafmrym wafflee_42 oyle yapıyım canım sutten bısey olmaz heralde demlenmıs cayla sıl dedıler goz bu mıkrop kapar dıe yapmamıstım ama sutumu deneyım saolun
Asafmrym khrmankumsl saolun bılgılendırdınız ıcın cok gecmıs olsun rabbım yardımcımız olsun damlayı kullanınca gecıo mu yoksa hep oluyomu capak benım bebekken oldu damla kullandık gectı suan 8 aylık tekrar basladı 1 hafta surdu damla kullanmadım doktora goturemedım vırus nedenıyle korktum evden cıkmak ıstemıorum suan azaldı sızındemı boyle oldu gecip tekrar mı başlıo
khrmankumsl Asafmrym canım damlayı kullandığım sürece yaş akmıyor çapaklanmıyor ama damlayı bıraktığım günün ertesi günü sanki hiç fayda etmemiş gibi tekrar çapaklanıyor
1erva2nisa3hifa Asafmrym benim bebeğimde iki jaftalıkken oldu çay ve ksynamış ılınmış suyla pansuman yaptık geçti çok şükür