kubragoney Merhaba kızlar bebeğim 7 aylık. 5.5 aydan itibaren ek gıda tadımlarına başlamamıza rağmen hiçbir şey yemiyor tadına dahi bakmak istemiyor. İnanın aklıma gelen seveceği her tarifi denedim. Yemeye nasıl alıştırabilirim fikir verir misiniz
sunayocl kubragoney biz 8 ay olacağız bizde böyleyiz ağzını asla açmıyor doktora sordum emzirdiğim için sana güveniyor dedi aç da olsa asla yemiyor inatla emzirmemi bekliyor
alpsr kubragoney tatlı olan şeylerin tadını alıncada red ediyor mu tatlı derken tahin pekmez ya da tatlı meyveler falan
gmznravc Merhaba benim de oğlum 7 aylık ve ben de aynı dertten muzdaribim. Tecrübeli anneler bize bi yardım lütfen🥲
sunayocl kubragoney evet çok yorucu Malesef benim için uyku da zor ek gıda da oysaki ne hevesle başlamıştık ek gıdaya
busrakizinbebesi Birkaç gün vermeseniz unutsa nasil olur acaba belki farkında olmadan tepki oluşturabileceği birsey oluşmuş olabilir
kubragoney busrakizinbebesi cidden bunu da denedim kaşıkla ağzına bir şey götürüldüğü an anlıyor ne kadar beklersem bekleyeyim
busrakizinbebesi kubragoney allah yardimcinizolsun benim kızımda 9 aylik sadece tarhana ve yoğurt yiyor
elvanelvan 11 aylık hala sıfır ek gıda, sadece meme istiyor. Her şeyi denedim ama asla kabul ettiremiyorum direk kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor