2025mucizem Doktor kolik bebek olduğunu syledi bı anda bazen çığlığı basıyor normalmi varmı byle olan 😑
Deletedmom2987 2025mucizem gaz damlası kullanıyor musun, kolik müzikler var youtube da onları açıp sakinleştirebilirsin maalsef kolik hemen geçmiyor 4 5 ay devam ediyor
oykununanneesi 2025mucizem aşırı zor kolik bebek. Ağlaması saatli olur her gün aynı saatte ağlar binde bir değişir. Kızım kolikti 4 ay sürdü allah sabır versin. Sormak istediğin ne varsa yanıtlayabilirim🥹🌸
gulsimacansu58 Kolik bebek çok zor benim kızım da kolik 10 aylık ve hala geçmedi ben şifayı saf zeytinyağında buldum karnına sürüyorum anında rahatlıyor birde dut suyu veriyorum yapmadığım şey kalmadı en son bunda buldum çareyi alllah yardımcın olsun
2025mucizem gulsimacansu58 çok zor sakinleşiyor . Zeytinyağıyla masaj mi yapıyorsunuz. Mesela uyuduğu zaman aniden çığlığı basıyor kendini sıkıyor kucakta geriye atıyor 😑
gulsimacansu58 2025mucizem Bi dönem öyle oluyor maalesef bizimki bile yeni yeni sakinliyo bazen bizim de krizimiz tutuyor