seher577 Bebeğim 5 aylık oldu sallanarak uyuyor başka hiçbir türlü uyutamıyoruz sepet beşik aldık her yere de taşındığı için kullanmak daha kolay oluyor artık sığmıyor bebeğim yeni bir sallanan beşik arayışındayım
edsn1 seher577 park yatak alın Kraft marka her yere taşınır saklanabilir katlanabilir ben 4 sene oğlumda kullandım şimdi 1 yıldır da kızıma kullanıyorum
mldzynpdv seher577 benim bebeğim de özellikle gündüzleri asla sallanmadan uyumazdı. Ayağımdan indirip lavaboya bile gidemezdim. Sonra hamak beşik aldım çok şükür onda uyudu hem uyku süresi de uzadı. Uzun da bir süre kullandım. Tavsiye ederim.
Kitsu Aynı durumu yaşadık zamanında. Park beşik vardı asla sevmedi. Ahşap beşik aldık sallanan. Evet sevdi ama dönmeye başladı falan derken iki kere kullandı yanımızda yatmaya alıştı. O zaman bana alma boşuna dediler dinlemedim
seher577 Kitsu yanımda yatsa almam keşke yatsa asla uyumuyor şuan bile sallıyorum belki bir saat sallayacağım
balmelinam seher577 evet rahat ileri geri sallaniyo bizimki aymini marka ilerde tek kisilik yatak+calisma masasi+ yatagin alt kismi buyuk bi cekmece+ bir de 3 cekmeceli komidin olarak da kullanalabilirsiniz kisaca cok fonksiyonlu 😊