deletedmom173 Denizmelisa ilk önce stresi bırakmalısınız canım kabak tatlısı yiyin ve maden suyu için acayip süt yapıyor
Glin89 Denizmelisa dereotlu peynirli yumurta ye her sabah emzirien anneler için stil tea cay var onu iç ceviz ye bol bol bide su
Ysfbuszfr Denizmelisa Stres yapmayın sürekli niye artmiyo diye düşünürseniz takıntı haline gelir stres gerçekten çok etkiliyo 🙈 benimde malt içecekle cogalmisti sonrasinda zaten bebeginiz emdikçe süt gelir 🌸
Denizmelisa deletedmom173 ister istemez stresli oluyorum işte ona sinir oluyorum mesela dün akşam sütüm çok azaldı diye resmen hüngür hüngür ağladım 🙈😢
deletedmom173 Denizmelisa işte böyle yaparsan daha kötü olur bebeğimin rızkı olacak inşallah diye kendi kendini motive et sürekli canım
Denizmelisa deletedmom173 olmuyor işte bak şimdi sinirimden ağladım 20:30 dan beri uyutmaya çalışıyorum kundak yapıyorm bu sefer ayaklarıyla tepiyor ağzında emzik ağlıyor çıldırdım resmen yeni uyudu 😢
deletedmom173 Bengubaran yapmıyor Muş? Canım doktorların çoğu da öneriyor ama ben ne yersem içersem gaz olur diyorsan o başka bende süt yapıyor ama yediğim herşey gaz yapıyor oğlum la ikimiz gazmanlar olarak geziyoruz sürekli patır patır