Arkadaşlar perşembe günü oğlumun sabahtan ateşi vardı önce 38’e çıktı calpol verdim sonra düşer gibi oldu bi süre sonra 39 a kadar çıktı hemen soydum ılık duş aldırdım keyfi yerindeydi yarım saat sonra koltukta yatarken titremeye başladı gözlerini bir noktaya dikti mosmor oldu yüzü dudakları solunumu gitti ilk defa başıma böyle bir şey geldi ne yapacağımızı bilemedik biz boğazına bir şey kaçtı sandık nöbet olduğunu düşünmedik bile sırtına vurdu komşumuz ağzından tükürük çıktı balgamlı sonra kendine geldi hemen acile yetiştirdik , nöbet olduğundan şüphelendiler kan tahlilleri yapıldı kanında enfeksiyon çıktı sonra kulaklarında kızarıklık gördüklerini söylediler bundan dolayı enfeksiyon var dediler 8 saat içinde tekrar nöbet geçirebilir diye o geceyi hastanede geçirdik çok şükür tekrar olmadı eve geldik o günden beri kulak damlası antibiyotik kullanıyoruz çok şükür ateş durumu olmadı tekrar ama acilde muayene eden doktor ailede yatkınlık olduğu için Eeg çektirmemizi istedi. Nöbetten 2-3 hafta sonra çektirmemizin sonuçlar açısından daha güvenilir olduğunu söyledi bugün prof çocuk nörolog’tan randevu aldım durumu söyledim ama 10 gün sonra çekilmesinin uygun olduğunu söyledi böyle bir durum yaşayan var mı ? İnanılmaz stresliyim çok üzülüyorum lütfen yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?