Brownintens Oğlum Ocak’ta 2yasına girecek zayıf kızlar üzülüyorum ister istemez günde üç dört sefer büyük abdestini yapıyor doktora götürmek istiyorum içim rahatsın en azından bir sıkıntısı yoksa hangi bölüme götürme liyim anneler?
Hiilyuss Brownintens çocuk doktoru yönlendirme yapar. Önce kan testi yapılıyor. Genetik dediler bize siz zayıf mısınız? 30 aylık 12.5 kiloyuz
querencia Brownintens fazla dışkılıyor. insta’da hastalanmayancocuk sayfasını inceleyin bahsetmişti bunlardan. Kısaca paketli gıdalar verilmemeli, kahvaltı sonrası hc yağı, ilikli keik sularıyla beslenecek. Probiyotik ve prebiyotik desteği vb ..
Brownintens Hiilyuss Yok ben zayıf değilim canım vallahi ben zayıf olsam da keşke oğlum olmasa😊 öncesinde götürdüm Devlet hastanesine boyuna kilosuna baktı normal dedi kan almaya bile gerek duymadı isterseniz alalım dedi ben istedim benim oğlan da bu kg larda en son 11-12kg du Tekrar tartacağım bakalım amcaları falan zayıf babası öyle değil ama bilmiyorum teşekkür ederim
Brownintens querencia ayy çok teşekkür Instagram kullanmıyorum YouTube’da var mı önerebileceğiniz bir doktor ismi
querencia Brownintens bilg amaçlı bi hesap edinin isterseniz. Bu hesap gibi faydalı birçok hesap var.