alpaslanmom_ Kızlar bugün Adıyaman çekiliyor Yarın Şırnak ve Hakkari 5 Ocak Siirt ve Van 6 Ocak Mardin ve Ağrı 7 Ocak Batman çekilecek diğer illerin tarihi açıklanmadı Memur365 sayfasından canlı şekilde takip edebilirsiniz herkesin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏼
bittercikolata__ alpaslanmom_ Memur365 sayfasından canlı şekilde takip edebilirsiniz Youtubeden mi yoksa googleden mi canım
Deletedmom2987 alpaslanmom_ ben başvurmadım canım evimiz var şükür inşallah çıkar size ama imkanım olsa başvurur kiraya verirdim gelir olsun diye
alpaslanmom_ somurtkansirin insallah canım çok isterim gerçekten burda ihtiyacı olan annelerimize çıksın 🙏🏼
somurtkansirin alpaslanmom_ inşallah canım biz yazılmadık ama yinede sevinçlere ortak olmak için beklemedeyiz 🩷 herkes için hayırlısı
alpaslanmom_ Deletedmom2987 bizimde var evlenirken annem vermişti ama en küçük bekar kardeşim var TOKİ çıkarsa bu evi aileme geri vereceğim kardeşim ilerde evlenirse ona versinler, ben TOKİ’ye geçeceğim inşallah , evet yaşam şartları çok zorlaştın
alpaslanmom_ oylesinebiri__ kira fiyatları düşecek diyorlar nerde yaşıyor bu devlet büyükleri bilmiyorum 🤷♀️
alpaslanmom_ Deletedmom2987 öyle tabi yaşam şartları zor oda kirada otursun istemem inşallah çıkar bakalım 🙏🏼