serifenurrr Bebeğim yeni 4 aylık olacak akşam 8 buçuk 9 gibi uyutuyorum gece bir kez uyanıyor ikinci kez ise 4 te ya da 5 te uyandığında uykuya dalamıyor sürekli kımıldanıyor 4. Aya girdiği için mi böyle oluyor acaba
ressma serifenurrr merhaba çözüm bulabildiniz mi acaba? Benim de bebeğim şuan 4 buçuk aylık yaklaşık 1 aydır bu şekilde 4 buçuktan sonra çok sık uyanıyor. 9 9 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor 12 buçukta uyanıyor emip geri uyuyor ama 4 buçukta uyandığında uyusa da saat başı uyanıyor
serifenurrr fairytale07 büyük ihtimal ondan dolayı gece üstünü örtüyorum hep ve genelde 21 ya da 22 derece oluyor ısıtıcıyı açıyorum bazen soğuk oluyor
fairytale07 serifenurrr Soğukta uyuması daha iyi sadece üstüne uyku tulumu giydirin örtmenize bile gerek yok benim kızım üstünü örttüğüm için de uykudan uyanıyordu
serifenurrr ressma çözümü yok maalesef😅 bebeklerin 5 ten sonra uykuları hafifliyormuş bu yüzden sık uyanıyorlar. Şuan 5 buçuk aylık bazen 3 te, 4-5 gibi uyanıyor değişiyor yani büyüdükçe düzene oturuyor ama saat başı uyanma yok artık
tugbaygc113 ressma merhaba uyku getirilmesi yaşiyor be neler çektim halen var azaldı 5 E doğru azalır eğer 4 te başladıysa zaman lazım
gizemtemel Aayy malesef cozum yok 2 aylik bizde ayni aksam 8 9 gibi uyur gece 12 gibi kalkar sonra doyururum uyur gece 4 gibi uyanir 6 gibi uyanir surekli bu saatlerde mizmizlaniriz umarim aliskanlik olmaz saat dilimleri ilerleyen aylarda
ceydact Sabah 4-5 gibi uyku döngülerinin çoğunu tamamlamış oluyorlar o yüzden o saatten sonra uykuları bölünmeye daha müsait daha hafif oluyor