gck Kızlar selam 35 günlük bebeğim var ilk günler de memede uyuyup emmeyi bırakırdı uyandırmak için bir sürü şey denerdim. Bir ara düzeldi uykuda da emiyordu. Yine uyuyup emmeyi bırakmaya başladı. Sizin bebeğiniz de böyle mi ne kadar süre emiyor emmede
gck gck doyduğu için mi emmiyor artık yoksa uykuya mı yenik düşüyor anlamıyorum deneyimli anneler siz nasıl anlıyorsunuz
prensesannesiiyim gck benimde böyleydi doyduğu için bırakıyordur ama daha sonra tekrar aynı memeden devam et süt tamamen bitsin sürekli sadece ön süt almasın
oyuncakhikayesii gck kuzum aç olsa durmaz doyuyor demek ki bence zaten ağlar ne kadar emdiği önemli uykuya emerek geçmesi çok normal
Deletedmom2987 gck ne kadar emiyor süre tuttun mu 10-15 dk arası emiyorsa doyuyordur ondan uyur birde kaç tane çişli bez alıyorsun günde burdan anlarsın mideleri minicik henüz
pamkseker Kan şekeri düşüncede uyuyor açlığı bilmiyorlar bazen benim öyleydi çok uğraştım düzene girene kadar doyup doymadığını bez takibi yaparak anlayabilirsin ancak