myavocado Myneymis Birkaç kez almıştım daha çok bekarlık öğrencilik zamanlarımda, tat marka, kendi yaptığımız gibi değil asla ama yenmeyecek kadar da kötü gelmedi bana.
NariNariKiminYari Myneymis direkt kavanozdan çıkarıp yiyecekseniz tavsiye etmem ama meze yada yemek yapıcaksanız gayet pratik ve güzel oluyor
Myneymis NariNariKiminYari yoğurtlu meze yapacaktım ya hazır almak istiyorum közleme şansım yok acele olacak biraz
monica50 Myneymis bim ya da file marketindi emin değilim. normalde sirke kullanıyosanız seversiniz ben hiç kullanmıyorum o yüzden belirgin gelmişti
Nikita Myneymis ben alıyorum. Sarmısaklı yoğurt, biraz dereotu ile ne sirke tadı oluyor ne bir şey. Mis gibi. Tabii kendi közlediğimiz gibi olmuyor ama uğraşmaktan iyidir
nnoktaa Myneymis bekarken çok kullanırdım. Süzme yoğurtla karıştırıp. Bir sıkıntı olmazdı tadı da iyiydi bence.
[silindi] Myneymis sirkeli gibi ekşi olduğu için babagannuş gibi meze yapılabilir ama yoğurtluya gitmiyor çünkü normal köz gibi değil maalesef. Ha çöpe atılcak kadar da değil bana göre ekşili bi salataya at ye 😂
Lolik Myneymis yoğurtlu salata yapacaksan alma , turşumsu ekşi bir tadı var yoğurtlu salataya gitmiyor, kendi közlediklerimizin yanından geçemez ama limonlu zeytinyağlı vs bi salata yapacaksan alınabilir