yildiz-alp2024 sobalı evde üstünü asla ortmeyen çocuğunuz varsa ne yapıyorsunuz. tulum giydiriyorum ama sabaha kadar soba söndüğü için tulumla da üşüyor. üstünü ortunce hemen uyanıyor.
pimpiriklianne43 yildiz-alp2024 kızımda evimiz sobaliydi akşam çok sıcak olur terler sabaha karşı soner soğur hep bronşit olurdu oyuzden gece belli aralıklarla kalkıp odun atabilirsiniz yatmadan çok sıkı giydirirsenizde terler bu sefer o daha kötü
mamabear_ yildiz-alp2024 eşimin ailesinin evi sobalıydı onlarda kaldığımızda elektrikli ısıtıcı kullandık gece soğuyunca açsanız yeter bütün gece çalıştırmanıza gerek yok
suheyla92 yildiz-alp2024 yine de yetmiyor diyorsanız bence farkli bir seyle isinin sabaha karsi elektrikli fanli isitici ya da ufo ya da elektrikli radyatör gibi bisey acin daha ne giyebilir ki çocuk uyurken
yildiz-alp2024 pimpiriklianne43 çok da sıcak olmasın diye kapıyı hafif açıyorum bı sure sonra kapatıyorum.
pimpiriklianne43 yildiz-alp2024 sobalı evde çocuk büyütmek zor Allah kolaylık versin benim o zamanlaryaptigim hata kızımı terletmekti