krcasl 7 ay 15 günlük kızım emekleyemiyor ve oturamıyor etraf ise emeklemesi ve oturması gerekiyor benim de moralim bozuluyor
kanalizzze59 krcasl emekleme bir gelişim basamağı değil hiç emeklemeden yürüyen bebekler var 10-11. Aya kadar emekleme beklemeyin Ama başını dik tutabiliyorsa destekli şekilde oturtun
JanJan_ krcasl Sürekli arkasında durup oturma alıştırması yapın. Ben öyle yapmıştım 6 aylıkken bir baktım üç dört gün sonra bir anda oturdu belki de zamanı gelmişti denk geldi bilmiyorum.
minikmucizemm19 krcasl her cocugun gelişimi farklıdır emeklemeyebılır nöroloji ve fizyoterapi takıplı bebeğim 7 ay 10 günlük desteksiz oturması yeterli dedi hatta emeklemeden yürüyen bebekler var dedi hersey aşama aşama herkesi kafana takma canım
suheyla92 krcasl emeklemesi sart degil ama oturması lazım ne zaman başlattınız oturtmaya. Gec basladiysaniz gec öğrenmesi normal
alpannesi37 krcasl 9 aylık kızım emeklemiyor ayakta ve yürüteçte durabiliyor Bu bir problem değil bence bende emeklememişim mesela Oturma kısımda destekleyin zamanla olacaktır içiniz rahat etmiyosa dr görünün
esm15 krcasl benim kızımda 7 ay 14 günlük ne emekliyor ne oturuyor tek yaptığı kendini yuvarlamak akşama kadar baba baba diye konuşmak
ebrar344 krcasl 7ay 25 günlüğüz tam desteksiz oturamıyor emekleme hiç yok canınızı sıkmayın her bebek aynı değildir 🌸