Bebeknaz 22 aylık bebeğim azı dişleri beyazlamış 3 gündür geceleri uyumuyor birşey yemiyor sürekli ağlıyor hiç kucagimdan inmek istemiyor strese girdim artikk uykusuzluktan sabrım kalmadı siz neler yaptınız da azaldı bu diş meselesi
-strongmother- Bebeknaz ah bizde aynı durumdayız 14 aylık 4 azı dişi çıktı zaten ama daha da geliyor sanırım ne azının suyu duruyor ne huysuzluğu tetagil ön dişlerde etkiliymiş önlerde kullandık çok ağrı yaşamadık azılarda işe yaramıyor dedi eczacı bugünde kulağını gösterdi durdu yavrum ağrıyor sanırım
ars9824 Bebeknaz 15 aylık kızım alt azıları çok aşırı kabarık ve beyazlaşmış 3 gündür ne gündüz uykusu var ne gece uykusu birazda öksürüyor su dahi içiremiyorum çok az mama içiyor ama o mama onu tok tutabilecek kadar değil ne kadar sürer acaba şimdiden bitiğim 2 haftadır falan hıysuzdu ama şu 3 gündür aşırı huysuz ve sürekli ağlıyor
escenko Merhaba bizde aynı durumdayız. Acaba sizde de iki uçtan patladı mı diş yani damağın önünden ve arkasından? Yoksa bu diş değil mi çözemedim ama sert ve beyaz ve damak oldukça şiş
Bebeknaz -strongmother- ağrı kesici şurup veriyorum ama o da bı yere kadar artık sürekli de veremem ki o ağladıkça artık çözümler bulmaya çalışıyorum
-strongmother- Sahreyldrm bende surup veriyorum ama dediğin gibi o da bi yere kadar iştah da sıfır yemek yediresiye canım çıkıyor bazen gün boyu aç geziyor oturup ağladığım günler oluyor inşallah bi an önce geçer
Bebeknaz -strongmother- ayy inşallah hemen geçsin diye dua ediyorum bütün aile bireylerini etkiliyor vala su çocuğun diş çıkarması😏 Allah yardımcımız olsun bol bol sabır diliyorum kendimize