JuliJuli06 nisakb bebeginiz kac aylik? Benim oglumda ice basiyordu doktora goturdum 2bucuk yasina kadar normal kendisi duzelir dedi suan 25 aylik 22-23 aylik gibi kendiliginden duzeldi basmasi
Nikita nisakb benim varmış. Annem ayakkabılarımı ters giydirmiş. İçe basmam düzelmiş ama parmaklarımın içine etmiş. Ayakkabı giyince baş parmak eklemlerim mahvoluyor. Siz sakın böyle şeyler yapmayın diye söylemek istedim
duyguluannee nisakb 28 aylık sağ ayağını içe basıyor. Ortopediye gittik film çekildi çok şükür bi sorun yok zamanla düzelir dedi doktor ayakkabı önerisi filan istedim ama gerek yok dedi. 8 yaşa kadar da içe basmalara müdahale etmiyorlarmış. Ben de üzülüyorum kafama takıyorum ama inşallah düzelir
nisakb JuliJuli06 19 aylık,bana da 18. Aydan sonra ortopediye yönlendiririz dediler bu ay götüreceğim bende ve babasında aynı anda içe basma var ben küçükken ortopedik taban kullanıyordum
gzmcnr 25 aylık halen içe basıyor , 2 kere Ortapedi doktoruna gittim ikiside bu yaşlarda normal dedi 6 ay sonra tekrar getirirsiniz bakarız dedi ayağını kalçasını kontrol ettiler normal dediler
nisakb gzmcnr bende de küçükken vardı şimdi daha iyi ama tamamen ortadan kaybolmadı dışardan bakan anlamaz ama ben farkındayım
nisakb Nikita ayy bunu benim kayınvalidem de söyledi de doktora gitmek daha sağlıklı olur diye düşündüm
Nikita nisakb kesinlikle öyle. Bak ayağım bütün gün bottaydı. Sol ayağımın baş parmak eklemi şişti, zonkluyor.
ranarumeysa Bende daha geçen hafta oğlumu götürdüm üç yaşında röntgen falan çekildi içe basma var gibi dedim her şey normal dedi böyle içe basma altı yaşa normal kabul edilir sizin ayağında sekiz kemik var oğlanda daha dört kemikler iyice oluşmadı d vitamini verin kemiklerin güçlenmesi için dedi
mombabe nisakb benim 18 aylık yeni desteksiz yürüyor . Kızımda parmak içe basma var doktora gideceğim siz gittiniz mi acaba