Deletedmom2987 ünlü ressam Da Vinci’nin son akşam yemeği tablosunu bilen bilir. Son akşam yemeğinizde masanızda forumdan kimi isterdiniz; @allwrite @Pirasalipuding @Tatlican @goldengate @binnur37 @[silindi] @Kitsu @Retzja @Elfgrn @Dedektifgadget @LadyGaddar @Meri-Mel @gizememre
Elfgrn Deletedmom2987 Ayyy çok teşekkür ederim ❤❤❤ Çok kişi var ama bazılarının isimleri aklıma gelmeyebilir. @[silindi] @Feyzosumunannesi @hunilimomy @[silindi] @Meri-Mel @Pirasalipuding @patlakprezervatif @Deletedmom2987 @Tatlican @uykusuzanne__ @binnur37 @alinmom @Dondurmalikahve @sencokbiliyon @oylesinebiri__ @deleted20517 @forumgurmesi @NewMomm1 Bazıları isim değiştirmiş bulamadım o yüzden şimdilik böyle ❤
Goktugmom_ Deletedmom2987 yok kız evde çay içiyorum 😎ülkede güven mi kaldı herkes evinde dursun para mı dışarda yiyip içelim kız zehirleniriz ha
Feyzosumunannesi Deletedmom2987 hunilimomy @denizalismom @[silindi] @deleted20517 @Elfgrn @Gizmokzilla daha var da suan aklima ilk gelen bu şekerler 🌸
Dondurmalikahve Deletedmom2987 Sık sık konuştuğum kişiler başta olmak üzere cahil insan yeter. Beni tercih etmezlerse orası başka. 😃