Sedaauykucu Merhaba annelerim 48 günlük bebeğim asla uykuya dalamıyor yerinde hep uyanıyor kucakta da bi gözler gidiyor memeyi bırakıyor sonra tekrar tekrar kendisini uyandırıyor 40 ımız da çıktı bi tane bi iki saat uykusu yok sizde durumlar nasıl
hayalperest2310 Sedaauykucu doğduğundan beri yatırabildiğim tek yer hamak yoksa uyku uyumazdı 2 ay 19 günlük
mervegyk Benim bebeğim 2,5aylık hala aynı hep kucağımda asla beşikte uyumuyor gece de kolumda uyuyor yan yana yatıyoruz onda bile mak 1.5 saat görmüşümdir
Sedaauykucu mervegyk mervegyk gündüz gece hep mi öyle ya emiyor doyamadığı için mi uyku yapamıyor bunları sorguluyorum artık
mervegyk Sedaauykucu yani sürekli de emziriyorum doyuyor belli doyduğu çiş sayısı iyi kendi bırakıyor doyup memeyi ama bilmiyorum annem hep emen çocuk böyle oluyor temas istiyor diyor. Ama çok yorucu sizi anlıyorum tek hissetmeyin diye yazıyorum ben siz burda birçok kişi aynı durumda gece gündüz kavramı birbirine girmiş uykusuzluk yorgunluk hala sızlayan doğum yaraları ve kafamızda bir sürü birbirine girmiş düğüm olmuş düşünceler. Sadece kendimi bugünler de geçecek diyorum hatta bebeğim bazen çok ağlama krizlerine giriyor ben de o anda kendimi kaybetmeyim diye sesli sesli yavaş tonda tekrarlıyorum geçecek diye