hnr97 2 aylık prematüre bebeğim 8-9 gündür kaka yapmadı cuma doktora götürdüm karnı yumuşak dedi bi uygulama yapmadı böyle olup kendi kendine yapan varmı 😔
cakallllll hnr97 benimki 41. Haftada doğdu ama dogdugundan beri hepp geç yapar 9 günü buldugu oluyor. Ama kabız kakası değil k yuzden mudahale etmezler sert olursa karnı belllki lavman yaparlar. Kabız kakası gibi mi sizinki? Emiyor mu? Bir de zeytınyağı verirseniz mama ile beslenıyorsa bi çay kaşığı onerdı bana doktorum
hicrettt hnr97 bizim de olmuştu ben yağ ile masaj yapa yapa yaptirmistim, halbuki sadece anne sütü ile besleniyordu 🥲 bol bol emzirmeye devam edin eğer emziriyorsaniz, sürekli kaka yaptırmak için masajlar var onları yaptırın
dilaratkdmr hnr97 bi sonuç alabildiniz mi beni ki de 2 haftır böyle 50 günlük masaj yapmaktan artık bileklerim ağrıyor ama yapamıyor yinede doktora götürdüm 2 defa lavman verip gönderdi ne yapacağımı bilmiyorum
hnr97 cakallllll ilk kez böyle oldu normalde 3-4 günde yapıyordu nasıl yapacak bilmiyorum zeytinyağı katmaya başladım bir de mamaya başladık yeni günde iki üç kez veriyorum sütüm yetmediğinde
hnr97 hicrettt sütüm çok yok malesef yetmediği yerde mama ile destekliyorum karnı henüz sertleşmedi gaz çıkartıyor sürekli
hicrettt hnr97 kardeşimin eşi gliserinli fitil kullaniyordu, eğer ki yapamaz ise sorabilirsiniz eczaneye. Siz yine de karnına masaj yapmaya devam edin o çok yardımcı olacaktır 🤗
hnr97 dilaratkdmr dün gece karnına kiraz çekirdekli kemer koyup bolca masaj yaptım bugün yaptı çok şükür
delimineya hnr97 benim oğlum oldu öyle ilk dönemde Bi hafta yapmadı ebe bakıyordu normal diyordu sonra Bi fitil verdi yaptı ertesi güne sağlık ocağına götür istersen
gk290519 Benim bebeğim de öyleydi bazen bir hafta bazen on gün yapmadığı oluyordu doktorumuz da normal demişti. Bebeğiniz kakasını yaparken zorlanmıyor ve katı kıvamlı değilse lavman gibi işlemlere bence gerek yok kabız olmadığı için. Ben bazen karnına masaj yapıyordum ondan sonra çok rahat yapıyordu.
hnr97 gk290519 evet katı değildi hatta suluydu bol bol masaj artık ve zeytinyağı katacağım doktor onu önerdi
gk290519 hnr97 kesinlikle. Karnı yumuşak olur zaten baktığınızda. Ben bazen poposuna da zeytinyağı sürüyordum onun da faydasını gördüm
serayocak Hiç korkmayın benim bebeğim de anne sütü alıyor sadece her zaman haftada bir kere bazen dokuz günde on günde yapıyor karnı yumuşaksa huzursuz değilse sıkıntı yok sindiriyorlar çünkü
dilaratkdmr hnr97 bebelac gold daha önce hipp sma confort sma optipro denedim en son optipro içiyordu şimdi bebelac iyi geldi yapmaya başladı her gün olmasa da 2-3 günde bi yapıyor birde kiraz çekirdeği kemeri aldım onu kullanınca aynı gün içerisinde yaptı