esranur67 Kızlarr Bebeğin üst gazı çıktığı halde günde 4 5 defa kusuyor. Masaj yapıyorum sırtını sıvazlıyorum midesi ağzını geliyor bazen kusamıyor öğürme oluyor 2 gün önce yıkadım acaba üşüttü mü fikriniz var mı🥹
miladrian esranur67 Kaç aylık bebeğiniz? Reflü olma ihtimali olabilir. Bazen emdikten sonra ağzına tekrar gelip yutuyor gibi yapıyor mu? Bizde ki gibi Reflü semptomları onlarda da oluyor
cahillesohbetikestim_ esranur67 bebeğiniz kaç aylık yedirip hemen yatırmıyorsunuz dimi? Birde mümkünse reflü yatağında yatsın. Reflü yatağı şart değilde üst beden biraz yukarda kalsın
2025mucizem esranur67 kaç aylık bebeğiniz biz , 41 gunluguz erken doğduk 22 gün kuvezde kaldık eve geldiginden blli her beslnme sonrası kusuyor Dr gaviscon diye toz ilaç verdi kullndim yine geçmiyor kıyafet dayanmıyor artık
esranur67 cahillesohbetikestim_ 2 aylık olucak yok hemen yatırmıyorum baya oyalıyorum dik tutuyorum gündüzleri hep reflü yatağında yatıyorum
esranur67 2025mucizem aslında her beslenme sonrası yapmıyordu bazen oluyodu 2 gündür bizimde fazla olmaya başladı Tekrar gittiniz mi ilacı değiştirirler belki
miladrian esranur67 gastrotuss baby kullanıyoruz biz uzun süredir. Tahlil yapmıyor doktor, doktor korkulacak bir ilaç değil demişti. Reflü atağımızı o şekilde kesti.Her beslenme sonrası 5 dk dik tutuyordum mutlaka.
2025mucizem esranur67 gttimde norml kntrlkeri için gittim. Beslnme sonrası artık biraz dik tutuyorum ve emzrrkende tam yatay pozisyonda emzrmyrm azda olsa fark etti bunları yapmak
cahillesohbetikestim_ esranur67 aylık kontrolün ne zaman. Gidince doktora sor mutlaka ben reflü yaşamadım. Sadece olmaması için yazdığım önlemleri almıştım o yüzden bilemiyorum :(
esranur67 cahillesohbetikestim_ 1 ay sonra 3. Ay kontrolü var ama ocağın 5 inde sağlık ocağında aşısı var oradaki hemşireler ya da aile hekimi anlar mı acaba