alya3105 Arkadaşlar heyet raporuna ihtiyacim var iznim bitiyor 1 hafta sonra . rapor aldiginiz yerler var mi hangi teşhisi yazarak veriyorlar yardimci olur musunuz
Esese Merhaba Demetevler de tepe tıp merkezi var 20 günlük ortapedi bölümünden veriyor bel ağrısı olarak 20*3 defa alabilirsiniz 15200
Esese Eryaman Ortadoğu asg varmış orası psikiyatri bölümünden 40+30 veriyormuş bana uymadı için alamadım ordan
emelyavuzhan GezginPaNDa Eryaman Ortadoğu asg mi yoksa Yenimahalle Ortadoğu hastanesi mi acaba Yenimahalle ise siz aldınız mı hangi branştan veriyor benim 15 güne ihtiyacım var
Esese alya3105 Ön görüşmeye gidip rapor başlangıç günü için randevu istiyorsun yüz yüze görüşünce sormak gerekir nerede çalıştığınızi soruyorlar
alya3105 GezginPaNDa Danismaya mi heyet raporu almak istiyorum demek gerekiyor onlar mi yonlendiriyor?ilk defa alacagim ne yapacagimi da pek bilmiyorum açıkçası
Esese alya3105 hastaneye gidince karşılamada ki sorumluya yada kayıt kabule rapor için görüşmeye geldim deyin onlar sizi bilgi işleme veya sorumlu kişiye yönlendirir. Sorumlu kişiyle görüşünce randevuyu veriyor dediği saatte hastanede olmanız gerekiyor sabah