minikkus434 Yüzüm hep lekelendi sivilceler çıktı gögüs hassiyeti duygusallık ve sık tuvalette çıkma i
myavocado minikkus434 Adetime 5-6 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi. Testte silik çizgi çıkmıştı, kan tahlilinde sanırım 47 gibi bir rakamdı betahcg o şekilde öğrenmiştim.
minikkus434 myavocado yarın adetime 6 gün kalıcak yarın bir test yapsam mı ben çok sabırsız bir insanım böyle konularda
myavocado minikkus434 İnsan merak ediyor tabi ben de heyecanlı idim. Erken gebelik testi alıp deneyin ama olumsuz çikarsa da bir k gün sonra telrarlarsınız emin olmak için.
Zeynpkcn minikkus434 ben kizimi normal gebelik testiyle tam 7 gün once öğrenmiştim 4 aralikda öğrendim adet günüm 11aralikdi dün gibi hatirliyorum😂
123456777 minikkus434 reglime 8 gün varken öğrendim, benim mide bulantım başladı bianda şüphelenip yapmıştım
Denizanasi92 minikkus434 benim de 4 haftalıktı sanırım. Yani en erken öyle öğrenilir diye düşünüyorum. Siz evde test yapın silik çıkarsa kan verirsiniz yoksa da 1 hafta sonra tekrar yapın bence