morsevenanne9 Reglimi düzenli oluyordum bu ay baya gecikti bu durumu yaşayaniniz varmı en son kasımın 20 sinde olmuşum o günden sonra daha olmadım gunu geçti baya hiç bu kadar gecikmiyordu hamilelikte yok bu durumla karşılaşan varmı??
aybars_mom morsevenanne9 bende aynı durumdayım geçen ay 25 kasımda olmuştum. Ve normalde her ay 3-4 gün erken olurum yani 22sinde falan olmam gerekiyordu olmadım. Gebelik düşünmüyoruz, öyle bir ihtimalde vermiyorum ama nasip. Beklemedeyim daha
morsevenanne9 Pirasalipuding ilk defa böyle oluyor yakınımda bazı kişilerinde gecikmiş ama bilemedim gidicem sanirim teşekkür ederim
morsevenanne9 aybars_mom bende korkuyorum test yaptim yok gebelik vs ama neden bu kadar gecikti anlam veremedim gidicem sanirim daha olmazsam doktora
efelinamoms aybars_mom Hayırlısı olsun inşallah ☺️ Benimde bu ay hem gecikti hemde geçen ay adetten 10 gün sonra ara kanama yaşadım üstüne hala olmadım 2 kere test yaptım testin biri kan ile aynı sonucu diğeride uygun fiyatlı olan testten negatif ama halada olmadım belirtide yok tek belirti sezaryan göbeğim doğumdan yıllar sonra çıkmaya başladı😁
morsevenanne9 aybars_mom evet oldum hava şartlarından dolayı gecikmiş sanirim.🤷🏻♀️ Aaa ne güzel hayırlı olsun.🩷🌸
aybars_mom efelinamoms teşekkür ederim 😊 benim hiç gecikmezdi ama hamilelik ihtimali de düşünmemiştim olmuş meğerse. Kan verdiniz mi kaç çıktı
efelinamoms aybars_mom Kan vermedim sadece evde test yaptım ama sorun şuki ara kanama sonrası jinekolojik muayeneye gittim orda görmezmiydi bebek olsa
annelikyolculugumm Ben doğumdan sonra 26 Kasım’da oldum tekrar olmadım test de yapmadım bu aralar herkesin gecikmiş inşallah ben de o herkesin içindeyimdir ahshshdh bebem 3buçuk aylık 🤕😂
efelinamoms annelikyolculugumm valla bende 29 kasımda oldum 14 aralık ara kanama lekelenme gibi dahada olmadım üstüne 2 test 1 muayne hala belirti yok kistim var ondan olabilir mi acaba 🤔
efelinamoms aybars_mom inşallah öyledir ya strese girmek istemiyorum ama olmadıkçada belirsizlik yoruyor beni🤦🏻♀️
efelinamoms annelikyolculugumm test yaptınız mı benim lekelenmem yaklaşık bir regli süresi kadar sürdü o yüzden gittim doktora kist var evet ama yumurtlama olmuş dedi sadece gebelik var demedi yinede içim hiç rahat değil🤦🏻♀️
annelikyolculugumm efelinamoms yapmadım 🙈 bebeğim 3.5 aylık korkuyorum 😂😂 belirti de yok yapmayacağım 🙈🙈🙈
efelinamoms annelikyolculugumm Kız senin daha lohusalığın yeni bitmiş ilk 1 yıl normal ama sen yinede ekstra ekstra 😁