1 yaş 16 günlük oğlum var. 5.ayından itibaren kendim uyku eğitimi verdim. Gece uykuları çok güzeldi. Düzenliydi. Akşam en geç 9.30 gibi uyur, sabah 4-5 arası uyanır emer bidaha uyur ve sabah 8 gibi uyanırdı. Ancak 1 yaşına girdikten sonra yaklaşık 2 haftadır geceleri çok kötü geçiyor. İnanılmaz uyanıyor ve yattığı yerde uyku halindeyken sağa sola çok fazla dönüyor. 5dakika da bir kıpır kıpır yani. Deliksiz 1-2 saat anca uyuyoruzdur. Her uyanmada popoya pış pış yapıp tekrar uyutuyorum ama bu olay sabaha kadar o kadar çok oluyor ki yıldım artık. Bi bakıyorum secde pozisyonun da uyuyor, bi bakıyorum kafasını sokmuş yatağın köşesine vs. Hiç böyle yapmazdı. Gece 2 de fix uyanıp sabah 5e kadar oyun oynuyoruz. Hiç normal değil. Bu sefer sabah 9-10 gibi uyanıyor gün içindeki öğle uykusu kayıyor, ben kendime zaman, ev işlerine zaman ayıramıyorum bu süreç beni çok yordu. 1 yaş atağı mı nedir bu yaşadığımız bilmiyorum. Ön dişlerinin yanlarındaki dişleri çıkıyor çoktan patladı, belki diştendir dedim ama bu zamana kadar çok şükür dişten hiç bir şikayetimiz olmadı çok rahat çıkarttı. Ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim