cisem1 Migros’tan sipariş veriyorsunuz Banabak uygulamasını indirmeniz ve bezin fişini göndermeniz halinde paranızı iade ediyorlar sadece 1 kereye mahsus ama olsun ben aldım eşimin bilgileriyle de aldım sizlerle de paylaşmak istedim
zeynep865 Anında iade oluyor mu ? Sadece primada mı geçerli ? Migros sanal market sanırım ama çeşidi önemli mi ? Migros hemen veya sanal market fark eder mi ?
cisem1 Farketmiyor herhangi bir markette olur fişi göndermek önemli asıl . Ben Migros’tan aldım diye yazdım onu .
zeynep865 cisem1 ben baktım şimdi ama prima için 300tlye 100 tl iade diyor sadece hangi kampanyadan yüklediniz iade için acaba
cisem1 zeynep865 daha önce yararlanmış olabilir misiniz bir kere yapılabiliniyor ve biz eşimle ayrı ayrı yaptık 1199 aldık 1198 tl geri ödendi biz yararlandığımız için şuan bizimde kampanyamız da sizin gördüğünüz görünüyor
cisem1 atlasmomyyyyy valla bana geldi eşimin telden de yaptık ona da geldi şimdi kayınvalidemden yapıcam
cisem1 fatoss994 şimdi kayınvalidem sen yapıcam umarım bitmemiştir bende çok geç yazmamışımdır sizlere
atlasmomyyyyy cisem1 şimdi önce marketten bezi Alicaz fişi yükleyeceğiz ve gelecek mi şikayetvar da çok geç geliyor yada gelmiyor diye şikayet var size ne kadar sürede geldi
cisem1 Ayyy evet bitmiş son günde biz iki paket aldık şimdi kayınvalidem den de boşuna sipariş verdim