livabebek Kızlar merhaba benim 11 aylık kızım var hiç su içmiyorum her yolu denedim korkuyorum bişey olucak diye benim durumumda olan var bebeklerinize su içmeyi nasıl alıştırdınız
UrbanMom livabebek oğlumda aynı şekil içmiyor artik içine cok az pekmez filan karıştırıp vermeye basladim yeter ki içsin diye veya ha bire çorba yediriyorum. Bu aralar beraber su içelim diyorum hoşuna gidiyor şimdi ogrenmis anne su içelim diyo beraber içiyoruz oyle içiyor ama 2.5 yasinda
pimpiriklianne43 livabebek mama içiyorsa veya emiyor sa belki ordan alıyordur bi arkadaşımın bebeği hastaneye yattı vücudu susuz kalmış fiye
kuzucuk24 livabebek valla kaç tane suluk biberon aldım içiremedim e bebekteki ceysudan aldım ben suyu şişeden içiyorum oda istiyor bebek kapago da var onla içmeye başladı beni gördükçe oda istiyor yoksa diğer türlü asla içiremedim
seyma4748 livabebek mesela kırtasiye market vs gidin beraber üstünde sevdiği hayvan karakteri vs olan yada beğendiği bir tane alın onda vermeyi deneyin yada yarış yapın kim daha önce bitircek ödül koyun sevdiği birşeyi işe yarayabilir
hilalmervee Benim kızımda içmiyordu o dönemler şuan 14 ay 16 günlük çok güzel içiyor çok şükür o dönem çok korkmuştum eğer mama içiyorsa ordan suyu alır pipetle falan deneyin oyun haline getirin alışıyor içiyor