Miraay_123 Selam kızlar kızımı iki yaş için böyle konseptler düşünüyorum sizce nasıl güzel mi siz nasıl yaptınız Fazla kişi gelmicek 5 6 kişi anca
aayyyssee Miraay_123 bende iki yaşta buna benzer yaptım,maliyeti çok düşük ve çok tatlı oldu bence fikir olsun sizede 🎀
maygirl Miraay_123 çok hoş bu balon ve kurdelelerin aynisını 2 yaş d.günunde kızıma bende kullanmıştım.çok beğenmistim bende ilk gördüğümde.konsept benzer bsey yapmıştım.🌸
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Miraay_123 ben perdeyi süslemiştim kurdelelerle hatta çok daha güzel kurdele modelleri var balon da aldım 1 yaş
Miraay_123 uykusuzanne__ 🤔 Bende en çok onu beğendim ama farklı renk yapacam ben sadece öyle bir şey yapmayı düşünüyorum
Miraay_123 Çok hoşuma gidiyor çiçekli konsepti de var ama çiçekler çok pahalı kurdeleleri kendim evde de yapabilirim
Miraay_123 maygirl Yaaa ilk yaşına da öyle birşey yapmak istemiştim ama yapamadım şimdi ikinci yaşına yapmak istiyorum inşallah
maygirl Miraay_123 inşallah yaparsınız🌸 trendyolda aynılarının satıcısı var.bana fazladan fazladan göndermişti herşeyi hatta.Birde pembe kurdeleli olanı var alternatif olarak.Çok naif sade bu konsept kesinlikle.🌸
Miraay_123 maygirl İnşallah ❤️ bende Trendyol dan alayım o zaman 🤭 Instagram sayfasından alacaktım aslında vazgeçtim 🤭