Eltim hastanenin röntgen kısmında çalışıyor ve çok böyle bilmeden çekinen olduğunu ama bir şey olmadığını söylüyor .. Postunuza cevap olmaz ama başıma gelen çok garip bir olayı yazmak isterim .. oğlum zatüre olmuştu doktor röntgen istedi.daha 3 yaşına girmemiş haliyle ana kuzusu ağlıyor babasıyla tam gircez görevli kadın beni durdurdu bana dedi ki siz girmeyin .. dedim neden ? Hamile olabilirsiniz 😁 dedim hanımefendi yok öyle bir şey çocuk durmaz bensiz şimdi hamile falan değilim dedim . Kadın inatla hayır ne olur olmaz dedi . Yahu ben kendimi bilmiyorum mu imkansız düşünmüyoruz vs korunuyoruz değilim çocuk durmaz dedim . Kadın sinir bozucu inatla hayır giremezsin babası yanında çekeriz biz dışarda bekle dedi. O an kaldım öyle sinirim bozuldu aşırı saçma geldi anneler hiç girmesin çocuklarıyla o zaman dedim .. neyse oğlumu yatırdılar ben 1 gün sonra bi baygınlık geçirdim hazır hastane hemen baktılar ve 5 haftalık hamileymişim 😁 eşimle indik hemen kadına teşekkür etmek için kadın yok .. şimdi asıl olaya geliyorum sorduk öyle çalışan biri de yok tarif ettik .. zaten erkek çalışıyormuş orda .. irdelemdik ama hala bize garip gelir bu olay .. doğdu bile 2 sonra kızım 40 günlük olacak