Umutunannesi_ Kızlar 10 haftalık hamileyim ve canım aşırı kırmızı domates turşusu istiyor eşim aradı bulamadi buralarda bildiginiz satan yerler varmı nerelerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz 😂
CuteBadesMama Umutunannesi_ anneme sordum normalde kurar o bu sene kurmamış, üstte kalsın inşallah bulursunuz 💖
fatmaanuurr22 Umutunannesi_ Antakya’ya yakınsanız çarşının içinde ya da balıkçıların oradaki hâlin orada bence bulabilirsiniz
LadyGaddar Umutunannesi_ Her sene tutardım bu sene tutmadım , Adanadayim sana getirirdim üzüldüm üste çıksın inşallah bulursun🌸
Umutunannesi_ fatmaanuurr22 iskenderundayim ama gider aldiririm yine teşekkür ederim baktiracagim eşime ☺️
aslanbebekkkk Umutunannesi_ ay o öyle bsy ki 10-12 hafta iken benımde canım sadece onu cekmıstı. İstanbul’a gelin geldim Hataylıyım. Hataydan kargoyla gondermıslerdi. Umarım en kısa zamanda bulursun 🫠🫠
Umutunannesi_ aslanbebekkkk ay valla bende kargoya guvenemiorum annemlerden isteyecem ama gelene kadar kirilirsa üzülürüm 😂
aslanbebekkkk Umutunannesi_ valla ben gözümü kapadım dedım gonderın eşimin ailesinde de yapan yoktu 😅 bide o normalde tükettiğim bsy de degıl bu arada Dörtyol’da ailem yapmaz yani. Denizciler de abimin eşi yapıp gondermıstı 😃