Zeynolii Kızlar merhaba kızım 3 buçuk yaşında kasığında sol tarafta ceviz büyüklüğünde bir şişlik oluştu birden oldu öncesinde yoktu ağrıyor dedi ve şişlik olduğunu gördüm dokununca acıdığını söylüyor ve sert doktor randevusu aldım ama içim içimi yiyor
DreamTheater Zeynolii kasık fıtığı olma ihtimali var. Benim kızım Salı günü 50 günlükken ameliyat oldu. Eğer böyle bir durumsa tedirgin olmayın basit bir ameliyat
DreamTheater Zeynolii 15-20 dk ameliyat sürdü 1 saatte ayılması sürdü. Toplamda yaklaşık 1 buçuk saat sonra bebişim kucağımdaydı hiç korkma
Zeynolii DreamTheater çok sağol cevapladığın için hastahanede yattınız mı peki sonrasında çok acısı oldu mu bir de
DreamTheater Zeynolii hastanede yattık 1 gece ama küçük olduğu için. Normalde günübirlik yapılıyor. Acısı olduğunu zannetmiyorum bacaklarını çok rahat hareket ettirdi ve bez değişiminde irkilme bile olmadı. Kaldı ki yine küçük olduğu için ağrı kesici yapmadığını söyledi doktorumuz ona rağmen acıyla alakalı bir şey yaşamadık
Zeynolii DreamTheater Allah razı olsun cevapladığınız için devlet hastahanesinde mi ameliyat oldu bebeğiniz
DreamTheater Zeynolii devlet hastanesinde olduk evet. Bizim sağ taraftaydı ama doktorumuz sol tarafı da kontrol edicem dedi. İyi ki kontrol etmiş orda da varmış orayı da onarmış. Kesiklerde çift taraflı 2 2,5 cm kadar. Dikiş yok yapıştırma şeklinde
Zeynolii hamcokelek33 birden çıktı acıdığını söyledi şişlik şeklinde yumru var fıtık gibi duruyor tedavisi ameliyat olacağı için korkuyorum
DreamTheater Zeynolii rica ederim ne demek anne yüreği için çok zor ama inanın bana hemen geçecek. Sağlıklı ömrü olsun yavrunuzun inşallah :))
berrin23 Benim kızımda 3 aylıkken fark ettik 6 aylıkken amaliyat dendi kasik fıtığı çocuk cerrahisi ilgileniyor ağrısız sizisiz amaliyati oldu ve hastanede yatmaya gerek bile kalmadı 10 gün sonra kontrole götürdüm sıkıntı yok dedi bir gorunun