[silindi] ponciktugra doktor onayıyla 5,5 aylıkken yoğurtla başladık, 3 gün kuralıyla yardımlarımızı yaptık. Yoğurttan sonra sebzeler meyvelerle devam ettik. 11,5 aylık diş sıkıntısı veya hastalık olmadığı sürece yemesi gayet iyi maşallah
Bennureyla ponciktugra 6 aylıktı başladım. Mevsimine göre ne varsa onu verdim. Google yazın Aralık ayı meyve ve sebzeleri diye . sebzeleri buharda pişirin . Meyveleride püre yapın. Başta karışık tariflere gerek yok . Tek tek denesin hepsini.
ponciktugra Benimki 4 aylık kızlar çevrem hep başla diyor kararsız kaldım bide 3 buçukken bile başlaynları gördüm
Retzja ponciktugra Bu bebeğinizin özelinde değerlendirilir. 3.5 aylıkken başlamak da neyin nesi. 5 aylıkken başladı oğlum, yoğurt ile başlattım. Doktorunuzla görüşün, bebeğinizin özeline göre değerlendirip en doğru zamanı söyleyecektir.
ponciktugra Retzja bide bunu şu yüzden düşünüyorum canım yaklaşık bir aya yakındır bebeğime süt veremiyorum istemiyor zaten sağımla besliyorum biberon istemiyor meme istemiyor bende kaşıkla denedim sütü vermeyi bi kaç defa kaşıkla çok hoşuna gitti öyüzden acaba başlasammı ki dedım