yldzdmrbkn selam kızlar ek gidaya 6. aya giriste mi yani 5. ay bitince mi yoksa 6. ay bittiginde 7. aya giriste mi basladiniz? bide ne ile basladiniz yogurt meyve nekadar verdiniz ?günlük kafam cok kariisk doktor basla dedi 5 ay6 günlük bebegim herseyi tattir dedi ama kilosu iyi suan sütümde bolca var ben bol bol emsin diye baslaymayi düsünmüyorum daha
EmiReyyan yldzdmrbkn benim dr 6 aydan sonra başlattı sütünüz yetiyorsa 6 Aydan sonra başlamanızı tavsiye ederim hatta 6 ayda kızım hastalandı nerdeyse 7 aya kadar pek bişey yemedi şimdi yeni başlıyoruz diyebilirim size
Sevilayy_1 yldzdmrbkn 6. Ayı doldurunca başlamalısın yada bebeğin kaşığa ağzını açıyor mu mama sandalyesinde oturuyor mu bunun gibi şeyler belirliyor ek gıdaya başlaman için
irem_1987 yldzdmrbkn 6.ayda baslarsın hersey yolundaysa acele etme zaten önce tadımlık baslanıo bnde 6aya kdar sadece emzırdım snrasındq ufakufak basladık
irem_1987 yldzdmrbkn vala bu ek gıda olayı benıde ılk basta cok gerdi ilk cocugum bise ama snrasında su yolunu buluo mısalı ıstersen ekle ınstan elımden geldınce yardımcı olurum konusurus
ist3455 yldzdmrbkn alyapusgullu benimde üç aylık sadece ayağımda sallayarak o kendi ninnisini söylüyor ıııı ıııı diye dalıyo
soyismimii1 youtubeye bebeğime ek gıda yazın , ilk çıkan sayfa, nohut çorbasından muhallebilere kavanoz mamasından kahvaltıya birçok tarif var kesinlikle yararınıza olacak videolarım olacaktır, su oranına kadar ölçü veriyorum bakmanızı tavsiye ederım :)