koyumor Kızlar biberonları nasıl temizliyosunuz yıkadıktan sonra kaynatıyor musunuz ya da biberonun içine vs kaynar su döküyor musunuz
cokbilmismom koyumor bir kabin içine kaynar su koyuyorum içine biberonlari koyup karbonat ile yıkıyorum
birerkekbirkizannesii koyumor kızım 6 aylık olana kdr kaynattım sonra…. Emeklemeye başladı geçen klozetı yaladı tuvalet fırçasıyla oynadı falan o günden sonra hıjyen benım bebeye fazla geldı kaynatmıyorum dkndjd
seyma0661 koyumor gün içinde sıcak su döküp çalkalıyorum bazen sıcak su ve biberon temizleyici deterjan döküp çalkalıyorum. 2-3 günde bir de kaynatıyorum karbonatlı suyla
hemshireanne koyumor ben ilk beş ay mikrodalgalıda sterilize ettim sonra sadece kaynar suyla çalkaladım
koyumor birerkekbirkizannesii hahahshjdjd bebekler şaşırtmıyo ya o emzik yere bi sürülücek sonra ağıza atılıcak 😅😅🤦🏻♀️
birerkekbirkizannesii seyma0661 öyle vallahi bugün makarna verdim elini bütün eve sürdü oyuncakların içine soktu çıkardı artık yerdeki bütün pisliklerlerlr ağzına soktu😂😂😂😂
koyumor seyma0661 ben de biberon temizleyiciyle temizleyip kaynar su döküyodum içine karbonatı ilk defa duydum
birerkekbirkizannesii koyumor vallahi makarna yapıyordum yemeğin yanında kızıma da biraz makarna koydum burgu makarnayı aldı bütün evi sürdü oyuncakların içine soktu çıkardı en son yedi yani bütün evin pisliğini içine aldı😂
Retzja Ben yıkayıp durulayıp en son içine kaynar su koyup çalkalıyordum, ucunu da kaynar suya tutuyordum, 1 yaşa kadar sürdürdüm.