turtamveben kızlar merhaba oğlum 11 ay 12 günlük. günde kaç kere kaç ml mama içmesi gerekiyor. 210 ml 4 kere içiyordu az içmeye başladı çok kilolu bi çocukta değil 10 kilo. azaltması normal mi siz ne kadar veriyorsunuz
[silindi] turtamveben o sıralar 3 kere 180 içiyordu. Bazen dönem dönem belki dişten ötürü ek gıdayı almak istemediğinde sadece bi artış oluyordu. Aslında ek gıda alımınızla alakalı olarak değişebilir miktarlar
Pinrrr turtamveben su kadar içmesi gerek diye bişey yok diyor doktorlar bence de doğru çünkü her bebek farklı kilosu bence normal benik kızım 16 aylık 10 kilo dogdundan beri üç ölçek içer her çocuk kendine özel huyu farklı ne kadar talep ederse o kadar veririsniz bence sevgiler
Retzja Oğlum o zamanlar 3 kez 210 ml içiyordu. Azaltması normal, ek gıda tükettiğinden kaynaklıdır muhtemelen.
aysesenerr @turtamveben yanlış yönlendirmek istemem tabi ama benim kızım 10 aylık şuan günde 3 defa 180 ml den 500-540 arası içiyor. Anne sütü almıyor 9 ay kontrolünde doktora sordum eskisi kadar mama içmiyor diye o zaman 700 ml içiyordu günde. Kan değerlerine baktı mamayı azalt dedi bana. Ondan sonra azalttım bende.