tospikannesi_ Kızlarrr yeni taşındık bulunduğumuz bölgede alt yapı yok. Turkcell superbox dışında kullandığınız iyi çekiyor veya idare ediyor dediğiniz internet var mı????
oylesinebiri__ tospikannesi_ internet sayfasından bakabilirsiniz taşınan modemler oluyor hala varmi bilmiyorum
tospikannesi_ oylesinebiri__ aradım ama yok dediler malesef bulunduğum bölgede alt yapı yok ona göre birşey arıyorum
serpoo tospikannesi_ bulundugunuz bölgede alt yapı ypksa hiçbiri olmaz. Önce alt yapı gelsin die başvurmanz gerekiyo
fraubi tospikannesi_ Neden Turkcell superbox dışında diye belirttiniz özel bir sebebi var mı ? Bizim de alt yapımız yok aylardır gelmesini bekliyoruz ancak geçen hafta iptal edildi,şu anlık gelmeyecek. Ben de merak ettim.
tospikannesi_ fraubi çünkü onu tercih edecez🤭 en iyisi o ama onun dışında kullanıp memnun kalan var mı diye merak ettim daha uygun ama iyi çeken birşey varsa tercih edelim diye
fraubi tospikannesi_ Ben de kötü diye istemiyorsunuz sandım.Biz de superbox aldık Turkcell ,dün kuruldu .Şimdilik gayet memnunuz.☺️En makul olan da oydu.
Miraay_123 tospikannesi_ Taşına bilir modern alın bence bizde yeni taşındıgimiz evde alt yapı yokti hata hiçbir internet sonra eşim taşına bilir moder alalım dedi vazgeçtik alt yapı geldiği için ama bu araralar herkes turknet kulaniyor paketleri de çok iyi