serapsaadayi Kızlar merhaba acil bu durumu yaşayanlardan bilgi rica edeceğim ilk bebeğim 7 gün önce doğum yaptım 1.gün iştme testi yapıldı ama geçemedi pazartesi yeniden gideceğiz çok korkuyorum sıvı kalmıs olabilir denildi var mı bu durumu yaşayan ?
kdkdkj serapsaadayi Endişe etmeyin. Benim kızımda birinden geçip diğerinden geçememişti. Göbeği düşüp ilk duşunu aldırınca götürdük ve ikisinden de geçti. Sizin de öyle olur inşallah 🌸
sengul34 serapsaadayi vallahi canım hepimizin başına geliyor bazen cihaz çok hassas bir cihaz olduğu için çocuğun hiç kımıldamaması lazım nefesini bile etkilenen bir cihazmış dediğin gibi suda kaçmış olabilir bizimki de geçememişti sonradan geçtik sizinki de geçecektir kapı falan çarpıldığında ürküyor mu
surprizbebe serapsaadayi olabilir bizde de ilkinde geçemedi yıkamıştık kulağına su kaçmış olabilir dedi bir kaç gün sonraya tekrar randevu verdi bu sürede yıkamayın dedi hatta. İkincide geçti
hkabak serapsaadayi telaşlanma canım benim bebeğimde ilkinde geçmemişti ama 7 günlükken bir daha gelin demişlerdi o zaman geçmişti
sengul34 serapsaadayi yani daha henüz çok küçük biraz daha bekleyin korkacak bir durum olduğunu zannetmiyorum inşallah da yoktur içinizi ferah tutun çoğu bebek aynı şeyi görüyor benim ilk oğlum bayağı sonra yani ürkmeye başladı kulak testinden geçemedi falan Allahın izniyle bir şey yoktur
elizinannesigeldi serapsaadayi canım , benim kızım da ilkinde geçemedi . İkincide geçtik , korkma sizde geçersiniz Allahın izniyle
defnealeyna08 Benim bebeğimde geçemedi ilkini Günde gittik tekrar hatta daha erken çağırmışlardı doktor dediki çpknerken şimdi gitmeyin belki yine geçemez uğraşmayın sonra dedi 10. Gün gittik geçti şükür endişe etöe
tomrisinizi serapsaadayi evet oğlumda aynısını yaşadık suda doğum yaptım belki ona bağlıydı bilmiyorum ama sonraki testi geçti
acelyaprak serapsaadayi korkmayın doğum yaptığım ertesi gün odaya test için geliyolar bir kulağı kalmıştı geçememişti 1 hafta sonra gittik geçti çok şükür olabiliyor bazen siz zaten takip edin anlayacaksınız sese olan hassasiyetini