sengul34 [](https://) Cocuk çantası siparis verdim ama gelen ürünler 😓 İade kabul etmiyorlar Unicor olanl normalde 600 tl ben 400 vericem Diğer beslenme cantasi baya pahalı hepsiden bakabilirsiniz oda 400 elimde kalmasin doye saticam
3kedili2bebekli sengul34 yanlış geldiyse her şekilde iade almak zorundalar tüketici hakem heyetine başvuru yapın iade bir tuketicinin en doğal hakkıdır
Rabiiul sengul34 yanlışsa iade alınır , kusura bakmayın ama kimse o çantaya 400 tl vermez fiyatlarını bilmiyorum ama ben 200 bile vermem 🤷♀️
sengul34 maygirl Dondurmalikahve Deletedmom2987 canmanayvesuyu Instagram’dan bir sayfadan aldım yasak olduğu için sayfayı burada paylasamiyorum eşimle de tartıştık sinirlerim bozuldu ya maygirl Rabiiul
maygirl Deletedmom2987 hepsi burada mı.? Bende instagram sayfalari filan mı acaba diye düşündüm.Oyle evet iade tabiki aliyorlar.
Dondurmalikahve sengul34 İdae veya değişim olmayan yerden alışveriş yapmayın. Bunları nerden aldıysanız da tüketici haklarına şikayet edin.
maygirl sengul34 geçmiş olsun oyle yerlerden alisveris yapmayin.Koşulsuz iade alan mis gbi online alışveriş siteleri var.Olan olmuş artık.
sengul34 maygirl akılsız basın derdini ayaklar çeker derler ya ilk ve son olsun en azından bir şey göndermişler diyeceğim ne yapayım😬 ama yok ya gerçekten güvenilmez sizin dediğiniz gibi diğer sitelere bakmak lazım
Mixleydi İade kabul etmezlerse şikayet edeceğinizi belirtin ayrıca o fiyata bu çanta bilemedim verilmez yani
sengul34 Tambirmom surprizbebe Minigim38 Mixleydi teşekkürler hemem emdi sikaywt edicem bu bana ders olsun
surprizbebe sengul34 HB ya da Trwndyol dururken neden instagram? İade hakkınız her zaman vardır. Tüketici hakem heyetine veririm sizi deyin o satıcıya. Ancak ürün görselden farklı mı? Neden iade etmek istiyorsunuz bunlar önemli