Kızlar merhaba ben bekarken çeşit çeşit cilt bakım ürünü falan alırdım hep o zaman üniversite öğrencisiydim sonra evlendim ilçeye taşındım her bittiğinde indirim olmıyordu ulaşım zordu vs derken kendimi cildimi aşırı saldım ve eskiden bu kadar asit seruö falan yoktu yada vardı ama ben bilmiyordum neyse ben şimdi cildimdeki ton eşitsiliği falan beni son zamanlarda aşırı rahatsız ediyor kendimi iyice saldım ne kendime bakıyorum ne zayıflıyabiliyorum evimde sadece temizlik yapıyorum o bile eskisi gibi değil neyse bir yerlerden başladım ve kendime yeni bir rutini oluşturmak istiyorum ancak bulunduğum yerde böyle güzel cilt bakımı yapan bir eczane var oda aşırı pahalı önerdiği en kötü ürün vichy falan çok pahalı bir defa gittim geçen yıl bana beş binlik sadece basit ürün önerdi şu an on bine yaklaşır onuda alacak imkanım yok the purest calliel sinoz ürünlerini beğeniyor musunuz kullanan var mı kırmızı olan serum mavi tonik ve c vitamini alıp başlamak istiyorum cilt tipime uygun kullanıp memnun olan var mı bana önerir misiniz lütfen cilt tipim kuruya dönük karma